JAVNE RASPRAVE

OBRASCI

JAVNE NABAVKE

ODLUKE

SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA

PREDSJEDNIČKI IZBORI 2018

Na osnovu čl.  67. Poslovnika o radu  Skupštine opštine Petnjica     („Sl.list CG“-opštinski propisi br.17/14)

 

S A Z I V A M

Šestu redovnu sjednicu Skupštine opštine Petnjica

za  četvrtak 26.  JUL.  2018. godine

Sjednica će se održati u novoj administrativnoj zgradi Opštine Petnjica (sala Skupštine opštine),  sa početkom u  14:00 časova.

Za sjednicu predlažem sledeći:

Dnevni red

 

  1. Odbornička pitanja
  2. Predlog Odluke o donošenju statuta Opštine Petnjica
  3. Predlog Odluke razrješenju zamjenika člana OIK-a Petnjica i imenovanju novog
  4. Predlog Odluke o bratimljenju Opštine Petnjica I Opštine Petrovec

 

 

SKUPŠTINA  OPŠTINE  PETNJICA

 

02-217                                                                                                                                                                                                                              Mehmed Adrović

Petnjica 20.07.2018 godine

 

Materijal za 6. redovnu sjednicu SO-e Petnjica

Statut

Odluka-o-bratimljenju Petnjica-Petrovec

Predlog odluke za oik

 

 

Juče su predstavnici opštine Petnjica otputovali na 55 MOSI, koje se ove godine održavaju u Priboju.

Ovo je drugo učešće Petnjičana na međuopštinskim sportskim igrama, a opštinu će predstavljati 19 takmičara u pet sportskih disciplina: mali fudbal, šah, sportski ribolov, odbojka na pijesku i atletika.

„Na prošlogodišnjim MOSI igrama smo osvojili pehar za  fair play ekipu. I ove godine ćemo se takmičiti u tom duhu i time predstaviti našu opštinu na najbolji način“, istakao je vođa ekipe Elmir Šabotić u nadi da će se MOSI igre ubrzo organizovati i u Petnjici.

Izložbom slika „Boje zavičaja“ u holu Centra za kulturu u Petnjici, sinoć je svečano otvoreno „V Bihorsko kulturno ljeto“. Manifestaciju je otvorio potpredsjednik Opštine Petnjica Muslija Kalić koji je istakao da je Bihorsko kulturno ljeto postala prepoznatljiva manifestacija koju Opština već petu godinu organizuje, a time afirmiše bogato kulturno nasleđe.

„Nijesmo bili sebični da sami kreiramo programe, već smo bili otvoreni i dali šansu svima koji su bili spremni i zainteresovani i koji su imali potencijala da zajedno sa nama ostvarujemo politiku naše opštine kada je u pitanju kultura i kulturno nasleđe. Potrudićemo se svi zajedno da Petnjica u narednom periodu bude kulturno prepoznatljiva sredina i da njeni građani kao i naši prijatelji sa strane i posjetioci, uživaju tokom programa, prateći mnoge različite sadržaje koje će im ponuditi Bihorsko kulturno ljeto sa kojima naša opština može da se podiči. Izložbom slika akademskog umjetnika Nermina Ćemana, kao i književnim opusom Huseina Bašića, proglašavam Bihorsko kulturno ljeto otvorenim i želim da svako od nas uživa u programu koji će trajati do sredine avgusta“, kazao je Muslija Kalić, potpredsjednik Opštine, na otvaranju Bihorskog kulturnog ljeta.

Nakon svečanog otvaranja i izložbe slika „Boje zavičaja“, u sali Centra za kulturu priređen je književni opus Huseina Bašića na kojem su učestvovali akademik Zuvdija Hodžić, književnici Bogić Rakočević, Mirsad Rastoder i Dijana Tiganj.

 

View the embedded image gallery online at:
http://petnjica.co.me/28-arhiva.html#sigFreeId4a0f059eb0

Podkategorije

ARHIVA (VIJESTI, SAOPŠTENJA, DEŠAVANJA, ODLUKE, IZVJEŠTAJI, JAVNE RASPRAVE...)

   

Vijesti

PREDSJEDNIK OPŠTINE

SAMIR AGOVIĆ

PREDSJEDNIK ŠKUPŠTINE

MEHMED ADROVIĆ

POTPREDSJEDNIK OPŠTINE

MUSLIJA KALIĆ

GLAVNI ADMINISTRATOR

MIRSAD ĆATOVIĆ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

SEKRETAR LOKALNE UPRAVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

SEKRETAR SKUPŠTINE OPŠTINE