JAVNE RASPRAVE

OBRASCI

JAVNE NABAVKE

ODLUKE

SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA

IZBORI

Tokom prošle nedjelje, završeni su radovi na rekostrukciji lokalnog puta u Mjesnoj zajednici Johovice, čija vrijednost investicije iznosi 48. 000 eura.  

Predsjednik Opštine, Samir Agović sa svojim saradnicima, obišao je radove na  pomenutom lokalnom putu,  i tom prilikom istakao važnost realizacije pomenutog projekta.

“Lokalna uprava je odlučila da modernizuje put u dužini od 750 metara i na taj način riješi opravdani zahtjev mještana. Opština će, takođe, pomoći u daljoj izgradnji vjerskog objekta i jedan od razloga koji nam je bio prioritetan jeste to što su ljudi ovdje uz pomoć dijaspore uradili zaista prelijep vjerski objekat i naša je bila obaveza da vjerski objekat povežemo sa kvalitetnim asfaltnim putem. Intezivni su radovi na izgradnji vodovoda u ovoj mjesnoj zajednici, koji je takođe bio prioritet za lokalnu upravu, znajući da su mještani imali veliki problem, a to je da nije imala riješeno kvalitetno vodosnabdijevanje. Očekujem da će građani i dalje znati da cijene ono što smo uradili za njih. Ostaje nam da u narednom periodu radimo na poboljšanju elektro mreže, jer imamo realnih zahtjeva iz ove mjesne zajednice i naravno da će lokalna uprava učiniti sve da CEDIS bude ovdje i da se izgradi nova elektro mreža“, kazao je predsjednik Opštine, Samir Agović.

 

PREDSJEDNIK OPŠTINE
E-mail: opstina.pt.predsjednik@gmail.com
tel: 051/248-208

SAMIR AGOVIĆ

PREDSJEDNIK ŠKUPŠTINE
E-mail: skupstina@petnjica.co.me
tel: 051/248-203

MEHMED ADROVIĆ

POTPREDSJEDNIK OPŠTINE
E-mail: potpredsjednik@petnjica.co.me
tel: 051/248-208

MUSLIJA KALIĆ

GLAVNI ADMINISTRATOR
E-mail: glavni.administrator@petnjica.co.me

MIRSAD ĆATOVIĆ

SEKRETAR LOKALNE UPRAVE
E-mail: lokalna.uprava@petnjica.co.me

ZIKO ALILOVIĆ

SEKRETAR SKUPŠTINE OPŠTINE
E-mail: sluzba_skupstine@petnjica.co.me
tel: 051/248-203

ADIS DURAKOVIĆ