JAVNE RASPRAVE

OBRASCI

JAVNE NABAVKE

ODLUKE

SLOBODAN PRISTUP INFORMACIJAMA

IZBORI

Udruženje “Luksemburg-Crna Gora”, uručilo je donaciju za socijalno ugrožena domaćinstva u opštini Petnjica u iznosu od 3. 000 eura.

"Želim da se zahvalim doktorki Kiffer, zatim Ismetu Muhoviću i svim članovima ovog Udruženja, koje baštini najbolje evropske vrijednosti, solidarnost, gostoprimstvo i osjećaj za socijalnu situaciju u Crnoj Gori i Petnjici. Udruženje je pokazalo da je uz građane Petnjice i Crne Gore. Nama je veliko zadovoljstvo što smo u prilici da primimo donaciju od Udruženja, na čijem se čelu nalazi dr Christiane Kieffer, kao i naš veliki humanista i prijatelj Ismet Muhović. Donacija će dobro doći građanima naše Opštine, koji se nalaze u stanju potrebe za podršku njihovoj egzistenciji zbog korona virusa”, rekao je predsjednik Opštine, Samir Agović.

On je podsjetio da ovo nije jedina donacija iz Luksemburga, ali je posebna, jer je, kako kaže, na čelu Udruženja, građanka Luksemburga.

Predsjednica Udruženja  “Luksemburg-Crna Gora”, dr Christiane Kieffer, kazala je da je zbog trenutne situacije koja je prisutna svuda u svijetu, pa i u Crnoj Gori,  osjetila potrebu da pomogne građanima Crne Gore.

 “Razlog naše pomoći je situacija sa korona virusom, koja je sa sobom donijela probleme socijalno ugroženim porodicama. Naše Udruženje “Luksemburg-Crna Gora” je, osim građanima  Petnjice, pomoć pružilo i  građanima Bara, Ulcinja, Rožaja i Berana “, kazala je dr Christiane Kieffer.

Obavještenja i konkursi

PREDSJEDNIK OPŠTINE

SAMIR AGOVIĆ

PREDSJEDNIK ŠKUPŠTINE

MEHMED ADROVIĆ

POTPREDSJEDNIK OPŠTINE

MUSLIJA KALIĆ

GLAVNI ADMINISTRATOR

MIRSAD ĆATOVIĆ

SEKRETAR LOKALNE UPRAVE

ZIKO ALILOVIĆ

SEKRETAR SKUPŠTINE OPŠTINE

ADIS DURAKOVIĆ