Ministar sporta i mladih Nikola Janović i predsjednik Opštine Samir Agović, svečano otvorili novoizgrađeni sportski teren u Godočelju.

Prisutnima se obratio predsjednik Samir Agović, tom prilikom se zahvalio ministru na ispunjenom obećanju koje je dao prilikom prethodne posjete, uvjeren da će navedeni sportski tereni biti podsticaj za građane da se bave sportskim aktivnostima, ali i za osnivanje novih sportskih klubova na teritoriji opštine Petnjica.

Ministar Janović je istakao da je realizovani projekat još jedan čvrst dokaz posvećenosti Vlade Crne Gore i resornog ministarstva da kontinuirano stvara i unapređuje uslove za bavljenje sportom u manje razvijenim sjevernim opštinama ali i podsjetio da je još ranije najavio senzibilnost Ministarstva sporta i mladih za ulaganje u manje razvijene sredine.

“Posebno zadovoljstvo mi predstavlja što će i naši ljudi iz dijaspore imati mogućnost da se za vrijeme svog odmora u rodnom kraju bave sportskim aktivnostima na ovim terenima”, istakao je između ostalog Nikola Janović, ministar sporta i mladih.

Za izgradnju ovog terena, Ministarstvo sporta i mladih uložilo je preko 40. 000 eura, dok je Opština Petnjica uložila oko 10. 000 eura.