Danas je u svom kabinetu predsjednik Opštine, sa svojim saradnicima uručio priznanje i skromne poklone učenici SMŠ „Branko Zogović“, Elzi Ramčilović.

Naime, talentovana učenica je u decembru prošle godine dobila priznanje od strane Ministarstva prosvjete za kvalitet i talenat u 2018. godini, zahvaljujući rezultatima koje je ostvarila kao učenica OŠ „Mahmud Adrović“ u Petnjici.

Predsjednik Opštine je uz riječi podrške talentovanoj učenici čestitao na postignutim rezultatima i poželio još mnogo uspjeha u daljem radu, sticanju znanja i životnih vrijednosti i istakao da je priznanje Ministarstva prosvjete dokaz da petnjička djeca itekako zavređuju pažnju svih nas. Između ostalog, predsjednik je istakao da je lokalna uprava uvijek spremna da daje podršku učenicima i studentima koji svojim rezultatima i dostignućima to zaslužuju.

 Učenica Elza Ramčilović je iskazala zahvalnost predsjedniku na upućenim riječima podrške, kao i na dobijenim poklonima i uvjerila sve prisutne da će i dalje nastaviti da niže uspjehe, jer su kako kaže priznanja koja dobija samo motivacija i podsticaj za dalji rad.